06-22275895 lisette@lisil.nl

Werk met mij

Werk met mij

Wat kan ik voor jou betekenen?

1-op-1 Coaching

In mijn coaching kijk en luister ik naar jou. Ik kijk naar alle mogelijkheden die er zijn. Hoe werkt het specifiek voor jou.

Jij staat centraal. Ik zoom op jou in.

Vandaar dat elk coachingstraject bij mij maatwerk is. Intensief, maar enorm waardevol.

Als ervaringsdeskundige op het gebied van HSP, HSS en HB is mijn coaching gebaseerd op:

 • Herkenning
 • Bewustwording
 • Acceptatie

Wil je meer inzicht in jezelf en je patronen?

Wil je kiezen voor jezelf en je ware ik laten zien?

Wil je persoonlijk leiderschap?

Wil je een levensstijl die (meer) in balans is?

Wil je vrijer in je leven staan?

Wil je ervaren dat het echt anders kan en dat daar minder voor nodig is als jij denkt?

Ben je klaar voor persoonlijke ontwikkeling?

Er wordt gewerkt in een traject, zodat de coaching ook echt een kop en een staart heeft. Juist dit is heel belangrijk, want ander bekijft het niet. Een proces heeft tijd nodig.

De kracht van samen.

Goed voor jezelf zorgen kun je leren. Pas als je goed voor jezelf zorgt kun je het beste van jezelf geven.

Zoals ik al schreef, zijn mijn 1-op-1 trajecten altijd maatwerk. Maar om je een richtlijn te geven qua prijs: tussen € 997 en 1447

Online training "Herontdek jezelf"

Wil je weten waar je nu echt energie van krijgt?

Ben je je bewust van wat luisteren nu echt is?

In de online academie doorloop je de training LISIL:

 • Luisteren
 • Ik
 • Samen
 • Inspiratie
 • Liefde

“Want alles start met luisteren. Luisteren naar jezelf. IK, wat heb ik nodig? Van daaruit luister je naar de ander. Dit doe je vanuit Liefde, Liefde voor jezelf en liefde voor de ander.” Deze training geeft je handvaten en inzichten om op een andere maner te gaan kijken naar de dingen die je altijd al gedaan hebt.

Ook hierbij draait het weer om je bewust te worden van bepaalde patronen.

Doordat jij dingen anders gaat doen, veranderen anderen met je mee.

“Als je doet wat je altijd deed, zul je krijgen wat je altijd kreeg.”

Workshop "Ommezwaai" Heilig Landstichting

Hoe voel je je?

Hoe voel je je echt?

Hé, hoe gaat het nu echt met je?

Nu de vakantie is geweest en het “gewone’ leven weer is begonnen!!

Donderdag 21 september start de herfst. Ik vind dit een mooi moment om een pas op de plaats te maken.

 • Terugkijken naar wat heb je gezaaid.
 • Wat mag je nu oogsten
 • Wat mag je loslaten.

Een heerlijke middag met gelijkgestemden om hier binnen en buiten mee bezig te zijn.

Op een mooie locatie in Museumpark Orientalis in Heilig Landstichting.

Er is ruimte voor 6 volwassenen.

Vrijdag 22 september

13.00-15.00 uur

47,-

Ik ontmoet je graag.

Voor tickets KLIK HIER

Het programma voor het verdere najaar is nu nog niet bekend. Heb je interesse om een workshop te volgen, neem dan gerust contact op.

Wied het onkruid uit je gedachten en laat je geluk groeien!

reviews

Wat hebben deze klanten ervaren?

What People Are Saying

Omdat ik eerst helemaal niet bewust was van bepaalde dingen kwam ik mezelf tegen. En ben ik te lang teveel buiten mijn vermogen gegaan. Nu ben ik zo bewust geworden dat ik een goede balans voor mezelf heb gevonden. En wat ik het meest bijzondere vindt is dat dat weerspiegelt met mijn zoontje, waardoor hij ook rust krijgt en voelt dat ik hem begrijp en hem daarin kan helpen.

Lisette heeft veel begrip, respect, kennis, herkenning bij hooggevoeligheid, mede door haar eigen ervaring. De coaching heeft gebracht dat het zelfvertrouwen gegroeid is. De grootste verandering die heeft plaatsgevonden dat het meer bewustwording heeft gebracht, wat wij als ouders overbrengen/doorgeeft. Inzicht in je eigen familie.
Lisette zou ik zeker aanraden, want ze is een enthousiaste coach met humor en veel informatie en technieken binnen handbereik.

Wij hebben Lisette leren kennen als een betrokken coach die werkt vanuit haar hart en gevoel voor het kind. Als het gaat om kinderen die in de knel zitten is dat een goede insteek. Met aandacht voor wie je al bent en gericht op het versterken van kwaliteiten. Door hoofd en hart met elkaar te verbinden en samen daarop te reflecteren maakt dat er rust en vertrouwen ontstaat waardoor het kind weer gaat leren. We kijken terug op een constructieve samenwerking.

Contact

12 + 5 =

Contact