Wat hebben deze klanten ervaren?

What People Are Saying

Lisette heeft veel begrip, respect, kennis, herkenning bij hooggevoeligheid, mede door haar eigen ervaring. De coaching heeft gebracht dat het zelfvertrouwen gegroeid is. De grootste verandering die heeft plaatsgevonden dat het meer bewustwording heeft gebracht, wat wij als ouders overbrengen/doorgeeft. Inzicht in je eigen familie.
Lisette zou ik zeker aanraden, want ze is een enthousiaste coach met humor en veel informatie en technieken binnen handbereik.

Toen ik uitviel met fysieke klachten wist ik dat ik iets moest veranderen. Ik stond altijd aan voor anderen. Op mijn werk en privé. Lisette heeft me laten zien dat ik er voor anderen kan zijn wanneer ik er eerst voor mezelf ben en goed voor mezelf zorg. Zo kon ik fysiek herstellen. Door goed voor mezelf te zorgen. Vervolgens kwam het inzicht dat ik mijn grenzen niet goed aangeef en aanvoel. Het vaststellen van mijn grenzen en ze voelen gaf rust en vrijheid. Lisette liet regelmatig goed zien waar ik in mijn proces was en ze straalde vertrouwen uit dat het allemaal goedkomt. Wat heel fijn was is dat ik tussen de afspraken door met haar kon appen. Ik heb een traject van acht sessies bij Lisette gedaan. Na de zevende sessie dacht ik: help ik red het nooit alleen. Inmiddels heeft mijn laatste sessies plaatsgevonden en het is goed zo. Lisette is open, warm en kijkt met de ogen van de ander en met onvoorwaardelijke positiviteit.

Lisette heeft mij geholpen in een tijd dat ik in een heel diep dal terecht was gekomen. 
Zelf zag ik niet zo goed waar ik heen moest en wat ik met mezelf aan moest.
Van een hoopje ellende tijdens het eerste consult, tot een trotse vrouw tijdens het afsluitende consult.
Met haar methodes heeft ze mij laten ervaren en laten zien wie ik ben en hoe ik reageer in bepaalde situaties. Zodat ik hiervan heb kunnen leren en verder ben gekomen als mens.

Ik heb een hele fijne open een leerzame tijd mogen doorbrengen met Lisette.
Op aanraden van een lieve vriendin die precies zag wat ik nodig had.

Als (bonus-)moeder, als echtgenoot als ondernemer als dochter en als vriendin ben ik gegroeid en veranderd.
Voor mij in positieve zin, voor anderen hoop ik ook

Wat Lisette bijzonder maakt is dat ze uit ervaring spreekt en luistert en je veel handvatten en tips meegeeft waar je echt iets mee kan en gaat ervaren dat het ook daadwerkelijk helpt

Dank je voor deze bijzondere tijd en zie de toekomst zonnig tegemoet

Dikke knuffel Es

Totaal onverwachts en ongepland bij het bezoeken van Orientalis heb ik een 1 op 1 coaching gehad met Lisette. Toen de coaching startte vond ik het spannend om mij kwetsbaar op te stellen. Lisette heeft hierbij heel professioneel en prettig gehandeld. Ze bracht mij snel op het gemak door vertrouwen en oprechte interesse te tonen zonder een oordeel te vellen. Het is mooi om te zien hoe zij elementen uit de natuur haalt om te reflecteren op je leven. Dat ik mijzelf als een door de wind ongestuurd blaadje op het water zag drijven was confronterend maar ook heel verhelderend. De coaching heeft mij op een positieve manier aan het denken gezet en ook daadwerkelijk in beweging gebracht met het ondernemen van vervolgstappen.  

 Bedankt voor de gezellige wandeling!

 Groeten, Thomas

Omdat ik eerst helemaal niet bewust was van bepaalde dingen kwam ik mezelf tegen. En ben ik te lang teveel buiten mijn vermogen gegaan. Nu ben ik zo bewust geworden dat ik een goede balans voor mezelf heb gevonden. En wat ik het meest bijzondere vindt is dat dat weerspiegelt met mijn zoontje, waardoor hij ook rust krijgt en voelt dat ik hem begrijp en hem daarin kan helpen.

Je hebt me zachtheid en stevigheid gegeven die op termijn in bloei komt.  Dank voor je toewijding en passie in je vak. Fijn om te ervaren. 

Wij hebben Lisette leren kennen als een betrokken coach die werkt vanuit haar hart en gevoel voor het kind. Als het gaat om kinderen die in de knel zitten is dat een goede insteek. Met aandacht voor wie je al bent en gericht op het versterken van kwaliteiten. Door hoofd en hart met elkaar te verbinden en samen daarop te reflecteren maakt dat er rust en vertrouwen ontstaat waardoor het kind weer gaat leren. We kijken terug op een constructieve samenwerking.

Op een rustige, nuchtere manier betrek je de natuur bij de dagelijkse dingen. Je zorgt voor vertrouwen, zodat ik durf te delen en je weet de goede dingen eruit te halen.

Al wandelend door een mooie omgeving heb je mij inzicht gegeven in wat er in mij omgaat en waar de grootste pijn zit.

Bedankt voor je oplettendheid, openheid en energie.

Bedankt voor jouw begeleiding in mijn proces. Je luisterend oor. De gesprekken, de opdrachten, de tips hebben mij steeds beter in mijn kracht gezet. Nu ga ik op reis naar wie ik echt ben. Bedankt.

Contact

5 + 4 =

Contact